Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Huang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8619866073748

WhatsApp : +8615625033581

Η Γενική Διοίκηση της Οικονομικής Ζώνης της Διώρυγας του Σουέζ και διάφοροι εκπρόσωποι επισκέφθηκαν τον κόλπο Yuet

June 30, 2023

Πρόσφατα, μια αντιπροσωπεία που οδηγείται από τη γενική διοίκηση της οικονομικής ζώνης καναλιών Σουέζ, η αιγυπτιακή πρεσβεία στην Κίνα, ο ξένος - το γραφείο υποθέσεων της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ, και της Co. εκμετάλλευσης επένδυσης της Κίνας Αφρική Teda, ΕΠΕ ήρθε στη διασυνοριακή βάση εμπορικών περιεκτική υπηρεσιών που λειτουργεί από Yuet Bay (Guangdong) τη Co. αλυσιδών εφοδιασμού οχημάτων, ΕΠΕ για να συζητήσει την ιδέα της συνεργασίας στην αυτόματη σχετική επιχείρηση στην Αίγυπτο βασισμένη στην πλατφόρμα της ζώνης οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας της Κίνα-Αιγύπτου TEDA Σουέζ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Γενική Διοίκηση της Οικονομικής Ζώνης της Διώρυγας του Σουέζ και διάφοροι εκπρόσωποι επισκέφθηκαν τον κόλπο Yuet  0

 

Η πλατφόρμα της ζώνης οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας της Κίνα-Αιγύπτου TEDA Σουέζ

Αυτή η πλατφόρμα είναι μια εθνική ζώνη οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας επιπέδων στο εξωτερικό που εγκρίνεται από το Υπουργείο εμπορίου. Είναι επίσης ένα σημαντικό πρόγραμμα που συνδέει τις στρατηγικές ανάπτυξης πρωτοβουλίας ζωνών και δρόμων της Κίνας «της» και στρατηγική ανάπτυξης διαδρόμων καναλιών Σουέζ της Αιγύπτου. Αυτή τη στιγμή, η ζώνη συνεργασίας είναι δεσμευμένη στην οικοδόμηση ενός αιγυπτιακού διασυνοριακού κέντρου διανομής προϊόντων (υπερπόντια αποθήκη εμπορευμάτων) και ενός διεθνών μεταχειρισμένων αυτοκινήτου και ενός κέντρου διανομής μερών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Γενική Διοίκηση της Οικονομικής Ζώνης της Διώρυγας του Σουέζ και διάφοροι εκπρόσωποι επισκέφθηκαν τον κόλπο Yuet  1

 

Η παράλληλη εξαγωγή

Τα τελευταία χρόνια, η μεταχειρισμένη αγορά αυτοκινήτων έχει γίνει δημοφιλής βιομηχανία στην Κίνα. Η παράλληλη εξαγωγή των αυτοκινήτων έχει προκύψει επίσης, το οποίο έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις για να ερευνήσει ενεργά τις εσωτερικές και ξένες αγορές.

Η διασυνοριακή βάση εμπορικών περιεκτική υπηρεσιών του κόλπου Yuet είναι πρωτοπόρος αυτοκινητική στη «παράλληλη επιχείρηση εισαγωγών και εξαγωγής» της Κίνας. Ο κόλπος Yuet έχει το κατάλληλο πλεονέκτημα των εσωτερικών λιμένων οχημάτων και μπορεί να παρέχει στους υπερπόντιους πελάτες τις μιας στάσης πλήρεις υπηρεσίες διαδικασίας για την αυτοκινητική εξαγωγή, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας πηγής οχημάτων, της εγγραφής πινακίδων αριθμού κυκλοφορίας, της αντιπροσωπείας εξαγωγής, της τελωνειακής δήλωσης, των διοικητικών μεριμνών, της επιστροφής φόρου, και της υπερπόντιας παράδοσης αποθηκών εμπορευμάτων. Ο κόλπος Yuet θα παράσχει τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες και τις επαγγελματικές συμβουλές στους πελάτες που εδρεύουν στις διαφορετικές ανάγκες τους, που βοηθούν τις να εκμεταλλευθούν καλύτερα τις ευκαιρίες αγοράς.