Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Huang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8619866073748

WhatsApp : +8615625033581

Yuet Bay(Guangdong) Vehicle Supply Chain Co.,Ltd

Στην Yuet Bay ((Guangdong) Vehicle Supply Chain Co., θέτουμε την ικανοποίησή σας ως πρωταρχικό στόχο και οι πολύτιμες ιδέες σας θα μας επιτρέψουν να προσαρμόσουμε τις συστάσεις μας με ακρίβεια στις προσδοκίες σας.Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό όχημα.

 • Yuet Bay(Guangdong) Vehicle Supply Chain Co.,Ltd
 • Yuet Bay(Guangdong) Vehicle Supply Chain Co.,Ltd
 • Yuet Bay(Guangdong) Vehicle Supply Chain Co.,Ltd
 • Yuet Bay(Guangdong) Vehicle Supply Chain Co.,Ltd
 • Yuet Bay(Guangdong) Vehicle Supply Chain Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες Τόιοτα, Τσάνγκαν, Φόλξβαγκεν, Ζίκερ Αριθμός Υπαλλήλων 10~15
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

 

 • Εισαγωγή

  Η Yuet Bay (Guangdong) Vehicle Supply Chain Co., Ltd ιδρύθηκε το 2022. Ο μέτοχος της Yuet Bay είναι η Guangzhou Jinyang Port Investment Co., Ltd,η οποία είναι επίσης ο ίδιος μέτοχος με το λιμάνι Jinyang - Guangzhou Jinyang Port Operating Co.., Ltd. Yuet Bay βρίσκεται στο δωμάτιο 111, αριθ. 114, Shazhong Down Street, Χουάνγκκε Τάουν, περιοχή Νάσα, Guangzhou, δίπλα στο λιμάνι Guangzhou Jinyang,απολαμβάνουν πλούσιους πόρους και βολική γεωγραφική θέσηΗ εταιρεία μας σχεδιάζει να κατασκευάσει μια πλατφόρμα εξάγωγής οχημάτων Yuet Bay.μεταφορές και εφοδιασμός、εξαγωγική τελωνειακή διευκόλυνση, επιστροφή φόρων κλπ.

 • Πλεονεκτήματα

  Ως μέλος του Ομίλου ZHL, η Yuet Bay είναι αφιερωμένη στην εξυπηρέτηση των γνωστών παγκόσμιων κατασκευαστών αυτοκινήτων παρέχοντας υπηρεσίες οχημάτων.Η ZHL εξυπηρετούσε με επιτυχία τις τελωνειακές υπηρεσίες για περίπου 10, 000 οχήματα, με συνολική αξία συναλλαγής 4,4 δισεκατ. CNY.

  Με δύο κύριους κόμβους, Xinsha και Nansha, ο κόλπος Yuet Bay προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες αποθήκευσης.που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους από 6 άτομαΤο κέντρο της Νασά, που καλύπτει έκταση 402.000 τετραγωνικών μέτρων με επιπλέον 423.000 τετραγωνικά μέτρα βιομηχανικού πάρκου, μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα πάνω από 30.000 οχήματα..Η επαγγελματική ομάδα συντήρησης οχημάτων στο λιμάνι παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της συναρμολόγησης εξαρτημάτων, της επένδυσης οχημάτων, του λεπτομερούς καθαρισμού, της γυάλωσης, της κεραστικής,και εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις διαφορετικές απαιτήσεις.

  Το εκτεταμένο, υψηλής ποιότητας δίκτυο δρομολογίων μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων αυτοκινήτων σε διάφορους παγκόσμιους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής, της Ινδίας, του Πακιστάν, της Αφρικής,Ελλάδα, και της Κεντρικής Ασίας.

 • Κοιτάζοντας στο Μέλλον

  Καθώς προχωράμε στο μέλλον, η Yuet Bay είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού των οχημάτων.και η επιχειρησιακή αριστεία θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή της στρατηγικής μαςΟραματιζόμαστε ένα μέλλον όπου οι υπηρεσίες μας όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά ξεπερνούν τις εξελισσόμενες ανάγκες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.και την καλλιέργεια ισχυρών συνεργασιών, η Yuet Bay στοχεύει να προχωρήσει ως ηγετική δύναμη στον τομέα της αλυσίδας εφοδιασμού οχημάτων, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών μας παγκοσμίως.

Ιστορία

Ιδρύθηκε το 2022. Ο μέτοχος της Yuet Bay είναι η Guangzhou Jinyang Port Investment Co., Ltd, η οποία είναι επίσης ο ίδιος μέτοχος με την Jinyang Port - Guangzhou Jinyang Port Operating Co., Ltd.Το Yuet Bay βρίσκεται στο δωμάτιο 111, αριθ. 114, Shazhong Down Street, Huangge Town, περιοχή Nansha, Guangzhou, δίπλα στο λιμάνι Guangzhou Jinyang, απολαμβάνοντας πλούσιους πόρους και βολική γεωγραφική θέση.Η εταιρεία μας σχεδιάζει να χτίσει μια πλατφόρμα εξάγωγής οχημάτων Yuet BayΠαρέχουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία, όπως αγορά οχημάτων, συντήρηση οχημάτων, αποθήκευση οχημάτων, αποστολή και εφοδιαστική, εξαγωγή τελωνειακής αποδεικτικής, επιστροφή φόρων και ούτω καθεξής.

Υπηρεσία

Η ικανοποίηση σας είναι ο πρωταρχικός μας στόχος και οι πολύτιμες γνώσεις σας θα μας επιτρέψουν να προσαρμόσουμε τις συστάσεις μας ακριβώς στις προσδοκίες σας.Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε στην ανακάλυψη του ιδανικού οχήματος που εναρμονίζεται με τις μοναδικές σας απαιτήσειςΕάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε το χρόνο σας για να μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μαζί μας.

Η ομάδα μας

Λιμάνι Γιουέτ (Γκουανγκντόνγκ)έχει δεσμευτεί να εξυπηρετεί τους παγκοσμίως γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, παρέχοντας στους κατασκευαστές τα οχήματα με τελωνειακό έλεγχο, διόρθωση, επεξεργασία οχημάτων στο λιμάνι, συντήρηση,Επιθεωρήσεις και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες.