Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Huang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8619866073748

WhatsApp : +8615625033581

Το Alibaba οργανώνει τη διάσκεψη ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων του 2023

August 18, 2023

Στις 10 Αυγούστου 2023, Alibaba επραγματοποίησε μια συνεδρίαση της ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων στην αυτοκίνητη διασυνοριακή βάση εμπορικών περιεκτική υπηρεσιών κόλπων Yuet. Αυτό το γεγονός φιλοξενείται από τη Co. τεχνολογίας δικτύων Guangzhou Baifenbai, ΕΠΕ (ανήκετε σε Alibaba) και οργανώνεται από Yuet Bay (Guangdong) τη Co. αλυσιδών εφοδιασμού οχημάτων, ΕΠΕ. Αυτό το γεγονός προσέλκυσε την αφθονία των εμπειρογνωμόνων και των ηγετών πρώτης γραμμής από τη αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς επίσης και τους αυτοκίνητους επαγγελματίες εξαγωγής και τους επαγγελματίες από τις σχετικές βιομηχανίες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Alibaba οργανώνει τη διάσκεψη ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων του 2023  0

 

Το Yi Peng, ο περιφερειακός διευθυντής της περιοχής Suidong Alibaba που ο διεθνής σταθμός, ερμηνεύει περιεκτικά τις τάσεις εξωτερικού εμπορίου, μοιράστηκε τη γρήγορη ανάπτυξη να εξουσιοδοτήσει του διεθνούς σταθμού Alibaba της υπερπόντιας επιχείρησης αυτοκινήτων, και πώς να επωφεληθεί της ευκαιρίας να ενωθεί η μεταχειρισμένη υπερπόντια αγορά αυτοκινήτων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Alibaba οργανώνει τη διάσκεψη ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων του 2023  1

Το λι Qun, γενικός διευθυντής της Co. τεχνολογίας MEDIA ταλάντευσης (Guangzhou), ΕΠΕ, εξήγησε τις μεθόδους κατασκευής και λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλατφορμών όπως ο διεθνείς σταθμός και Tiktok Alibaba, και συζήτησε την ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ και προώθησης για τις αυτοκινητικές εξαγωγές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Alibaba οργανώνει τη διάσκεψη ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων του 2023  2

Το Guan Guiyan, γενικός διευθυντής της αλυσίδας εφοδιασμού οχημάτων κόλπων Yuet (Guangdong), εστίασε στο θέμα των λύσεων διοικητικών μεριμνών εξαγωγής οχημάτων. Παρέχει πλήρως τις εξηγήσεις στις διαφορετικές μεθόδους μεταφορών όπως ο ρόλος on/roll μακριά, το εμπορευματοκιβώτιο, και η μεταφορά σιδηροδρόμων. Τέλος, μοιράστηκε τις τεχνικές φόρτωσης και τις σχετικές προφυλάξεις.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Alibaba οργανώνει τη διάσκεψη ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων του 2023  3

Μετά από την ομιλία, οι συμμετέχοντες υπέβαλαν ενεργά τις ερωτήσεις για τις εξαγωγές οχημάτων. Εξέφρασαν ότι αυτή η συνεδρίαση τους είχε ωφελήσει πολύ, που παρέχουν τις πολύτιμες οδηγίες για το μελλοντικό δρόμο τους για να κάνει τις αυτοκινητικές εξαγωγές. Επιτέλους, οι υπάλληλοι του κόλπου Yuet οδήγησαν τους συμμετέχοντες για να επισκεφτούν την αυτοκινητική διασυνοριακή βάση εμπορικών περιεκτική υπηρεσιών κόλπων Yuet και παρείχαν μια λεπτομερή εισαγωγή στην περιεκτική πλατφόρμα υπηρεσιών εξαγωγής οχημάτων κόλπων Yuet.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Alibaba οργανώνει τη διάσκεψη ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων του 2023  4

Η Co. αλυσιδών εφοδιασμού οχημάτων κόλπων Yuet (Guangdong), ΕΠΕ θα συνεχίσει να οργανώνει και δραστηριότητες προώθησης εξαγωγής οικοδεσποτών πρακτικότερες αυτοκινητικές, που παρέχουν τη διέγερση και τις οξυδερκείς ευκαιρίες εκμάθησης για το τεράστιο αριθμό των αυτοκινητικών υπερπόντιων επαγγελματιών. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους συνεργάτες για να ενώσουμε τη μεταχειρισμένη επιχείρηση εξαγωγής αυτοκινήτων και να δημιουργήσουμε από κοινού τα νέα κανάλια για τις μεταχειρισμένες εξαγωγές αυτοκινήτων!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το Alibaba οργανώνει τη διάσκεψη ανταλλαγής εξαγωγής οχημάτων του 2023  5